Het online platform Infinea

Afgelopen voorjaar zijn we online gegaan met ons nieuwe online platform voor de uitvaartbranche: Infinea. Gedurende het afgelopen jaar hebben wij dit platform ontwikkeld om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten. 

Met Infinea hebben wij de protocollen van al onze klanten gedigitaliseerd. Onze klanten hebben vanaf nu real-time inzicht in de meldingen die wij afhandelen. Door Infinea neemt de efficiëntie toe en de kans op fouten af. Met Infinea zijn wij klaar voor de toekomst. Het platform zorgt voor een hogere kwaliteit dienstverlening en maakt het samenwerken nog eenvoudiger en sneller!

Platform FB1.jpg

 Welke mogelijkheden zijn er?

Op het platform kunt u nu zelf veel meer aanpassen en invullen, zodat onze medewerkers u nog beter van dienst kunnen zijn. Zo kunt u op een eenvoudige manier meldingen afhandelen, roosterwijzigingen doorvoeren én agendaboekingen inzien en afhandelen. En er is natuurlijk nog veel meer mogelijk met ons nieuwe platform.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe platform ons nog beter in staat stelt u van dienst te zijn. 

Voor vragen over ons nieuwe platform of bij interesse kunt u ons elk moment van de dag bereiken op: 085-0497000 of via de mail: info@infinea.nl.

Melvin de Groot