Infinea blijft helpen tijdens de corona crisis

Het bedrijfsleven heeft het zwaar. Het coronavirus heeft grote impact op zowel het sociale leven als het werk. Bedrijven doen er alles aan om de financiële en praktische gevolgen zo klein mogelijk te houden. Voor de één houdt dit in dat het tot nader orde gesloten is, voor de ander is alle zeilen bij zetten. 

Wij bij Infinea zijn goed voorbereid op een drastische situatie zoals deze. Wij kunnen u en uw bedrijf op elk moment van de dag blijven helpen om optimaal bereikbaar te zijn.

Uiteraard volgen wij het nieuws van het coronavirus op de voet, spelen in op de laatste ontwikkelingen en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast nemen wij ook nog extra voorzorgsmaatregelen: 

Gescheiden teams

Wij werken met gescheiden teams. Er is gekozen om het volledige team op te splitsen in verschillende groepen. Hierdoor hebben wij zo min mogelijk wisselingen in de bezetting en is de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk. De teams zijn qua samenstelling én fysiek van elkaar gescheiden.

Schoonmaken en desinfecteren

Iedere werknemer heeft zijn of haar eigen werkplek met eigen headset, toetsenbord en computermuis. Iedere werkplek is voorzijn van extra schoonmaak- en desinfectiemiddelen. Onze medewerkers wordt dan ook verzocht om hun eigen werkplek zowel voor, tijdens als na werktijd grondig schoon te maken en te desinfecteren. Naast het feit dat onze medewerkers zelf hun plaats schoon en gedesinfecteerd houden, hebben wij extra schoonmaak en desinfectie geregeld voor ons pand.

Thuiswerken

Als laatste maatregel hebben wij iedereen die in de gelegenheid is thuis te werken verzocht dit ook te doen. Hierdoor is de kans op besmetting nog kleiner. 

Wij kunnen u helpen!

In moeilijke situaties kunnen wij u helpen deze moeilijke tijd door te komen. Door de bereikbaarheid van uw bedrijf uit handen te geven aan een professioneel team, kunt u zich volledig focussen op de zaken die op dit moment belangrijker zijn. Twijfel dus niet en neem contact met ons op! U kunt bellen naar 06 380 71 865 of mailen naar info@infinea.nl. Wij helpen u graag.

Stefan Breuer